Hej, jeg hedder Michell Léon, og jeg er forfatter.

Min signaturstil er causeriet. En gammel journalistisk skrivestil, hvor man diskuterer med sig selv for at opnå svar.

Jeg skriver bøger, blogs og nyhedsbreve, og jeg skriver på både dansk og engelsk. Bøgerne skriver jeg på dansk (mit modersmål), og blogs og nyhedsbreve skriver jeg på engelsk.

Jeg er født i København i 1972 og blev uddannet journalist i år 2000. Efterfølgende arbejdede jeg som freelance-journalist, ghostwriter og politisk taleskriver på højeste regeringsniveau, før jeg sprang ud i livet som “next-big-thing” iværksætter i online medie-industrien.

Efter mere end 10 år i den rolle erkendte jeg imidlertid, at jeg er lykkeligere som forfatter, og jeg besluttede at vende tilbage til mit oprindelige skrivehåndværk og kombinere det med mine mange års erfaringer i personlig udvikling.

Seeren

Tilbage i 2006 mødte jeg min spirituelle mentor, Calle Montségur, en esoterisk seer der boede i Andalusien i Spanien, som lærte mig sin metode og filosofi.

Da han døde i 2007 skrev jeg et memoir om ham, der samtidig var historien om min egen forståelse af videnskaben bag spiritualitet og den personlige udvikling, der fulgte i kølvandet på processen. Processen ledte mig også til at bo en periode i Indien, hvor jeg blev venner med Yogi Manmoyanand fra Saraswati-traditionen. Han hjalp mig med at knytte videnskab til spiritualitet og se det fra et andet perspektiv.

Efterfølgende brugte jeg 13 år på at finde den rigtige måde at give det videre på, men det klikkede først på plads, da jeg accepterede mit kald som forfatter. Trods mine mange talenter måtte jeg erkende, at Calle Montségur havde ret i, at mine hænder er skabt til at skrive.

Kort tid efter grundlagde jeg Five Element Writing. Et koncept for personlig udvikling baseret på håndskrivning. Det hjælper dig med at finde din stemme, udvikle den og frem for alt være den. Projektet er min måde at give tilbage og inspirere til kontinuerlig refleksion på.

Kontakt

Email: contact@michellleon.com
Tlf.: +45 40345640