Hej, jeg hedder Michell Léon, og jeg er en dansk forfatter, som skriver for at få en dybere forståelse for livets spirituelle side.

Min signaturstil er causeriet. En gammel journalistisk skrivestil, hvor man diskuterer med sig selv for at opnå svar.

Jeg skriver bøger, blogs, nyhedsbreve og essays, og jeg skriver på både dansk og engelsk. Bøgerne skriver jeg på dansk (mit modersmål) og blogs, nyhedsbreve og essays skriver jeg på engelsk.

Jeg er født i København i 1972 og blev uddannet journalist i år 2000. Efterfølgende arbejdede jeg som freelance-journalist, ghostwriter og politisk taleskriver på højeste regeringsniveau, før jeg sprang ud i livet som “next-big-thing” iværksætter.

Efter mere end 10 år i den rolle erkendte jeg, at jeg er lykkeligere som forfatter. En del af min rolle som skrivende er dog at hjælpe ledere med at plante deres spirituelle flag gennem en unik skriveproces.

Seeren

I 2006 mødte jeg min spirituelle mentor, Calle Montsegur, en esoterisk seer der boede i Andalusien i Spanien, som lærte mig sin metode og filosofi. Da han døde i 2007 skrev jeg et memoir om ham samt om min egen forståelse af spiritualitet, videnskaben bag og min personlige udvikling i kølvandet på processen.

Efterfølgende brugte jeg 13 år på at finde den rigtige måde at give det videre på, men det klikkede først på plads, da jeg accepterede min skæbne som forfatter. Det var en slags overgivelse til min egen ånd, som var nødt til at finde sted.

Five Element Writing

Jeg etablerede i den sammenhæng Five Element Writing, som er et koncept for uafhængig spiritualitet.

16,4% af verdens befolkning kan kategoriseres som spirituelt uafhængige af eksisterende religioner.

Det er en unik befolkningsgruppe på over 1,1 milliard mennesker, og den består af mennesker, der skaber deres egen spirituelle syntese baseret på forskellige religioner, traditioner og videnskab.

Innovation

Tendensen er “the-next-big-thing” i spiritualitet, men den har brug for en moderne ramme og nye værktøjer. Da spiritualitet og skrivekunst altid har været tæt knyttet til hinanden, og siden det at skrive er en individuel aktivitet, giver det mening at innovere i dette særlige krydsfelt.

Med Five Element Writing ønsker jeg at bidrage til den udvikling. Jeg tilhører selv den befolkningsgruppe, og jeg tror på værdien af at dele sin proces med andre, så vi alle kan danne vores egen mening.

Jeg bor i København med min kæreste og har to børn fra et tidligere ægteskab.