Projekter

Five Element Writing

Five Element Writing lærer dig at finde din stemme og opdage det utænkelige gennem skrivekunstens magi.

Vores stemme bærer vores skrivekunst, som en flod bærer en båd. Den er opdriften i det, vi skriver uanset sammenhængen, og vi skal lære at bruge den for at åbne døren til det ukendte.

Som skrivende er intet vigtigere end det, men det kan også bruges til andre ting. Essentielt er Five Element Writing et mindset, der giver dig en større forståelse for dit inderste væsen og din tilstedeværelse i livet.

Læs mere her: www.fiveelementwriting.com


Motivational Notebooks

Motivational Notebooks er notesbøger, der rent faktisk motiverer dig til at tage noter. Det er en serie af notesbøger indeholdende motiverende citater og grafiske vignetter mellem de blanke sider.

Kunstnerisk er kvaliteten i top, og indholdet er håndlavet. Men papiret er i paperback-kvalitet, så du ikke behøver være bange for at bruge notesbogen til at tage noter i. Det er ofte problemet med de meget fine notesbøger, som man nærmest ikke nænner at skrive i, og så er de jo knap så anvendelige som notesbøger.

Motivational Notebooks er resultatet af et kunstnerisk samarbejde mellem Michell Léon og Jacquiline Østergaard, der er grafisk digter.

Læs mere på www.motivationalnotebooks.com