Workshops

Sådan finder du din stemme.

Michell Léon tager dig i denne workshop med på en rejse, hvor du lærer at træde et skridt tilbage og dykke ned i din indre visdom. Han viser dig vejen til din stemme i sin oprindelige og mest autentiske form og giver dig redskaberne til at udtrykke den uden at behøve andet end at forstå. Med det som afsæt kan du bagefter føre den over på en hvilken som helst skriftlig sammenhæng, du måtte ønske.

Uanset om du skriver bøger, blogs, nyhedsbreve, artikler, debatindlæg, sociale medieopslag eller kommentarer, så skal du kende din stemme.

Som skrivende er der intet vigtigere end det, for hvis du ikke kender den, brænder du ganske enkelt ud. Du bruger din energi forkert, og det bliver en kamp at sprede det glade budskab. Resultatet er for stort et tidsforbrug og en usund slitage på dine kreative evner.

Det er noget læseren kan mærke, og det gør dem usikre på dig som afsender af budskabet. Din stemme er derfor afgørende for at bygge bro til læseren. Det giver din tekst autenticitet og skaber et trygt rum, som tiltrækker folks opmærksomhed.

Men hvordan finder man sin stemme i et fragmenteret medieunivers, hvor kampen om folks opmærksomhed er en af vor tids største udfordringer, og hvor de traditionelle genrer og formater bryder sammen?

Kontakt mig for yderligere information.

Se venligst Five Element Writing for flere workshops.